REISBUREAU HELMOND

 Persoonlijk en deskundig reisadvies aan huis!

Uw vakantie reis naar Afrika op maat samengesteld - DISCOVER AFRICA

Welkom!

Welkom bij de maatwerkspecialist voor reizen naar Zuidelijk Afrika. Op onze website vind je alle inspiratie voor jouw droomreis door dit warme continent. Laat je meevoeren naar de mooiste bezienswaardigheden. Ga je mee naar Afrika? Wij stellen alle reizen samen uit eigen ervaring, door deze persoonlijke kennis kunnen wij de puntjes op de i zetten, leuke plekjes aanraden en met een persoonlijke service de voorpret al laten beginnen bij het plannen van de reis.

Op rondreis door Afrika

Hoe stel je een reis door Afrika samen? Tussen al die prachtige bestemmingen en bezienswaardigheden kan je toch bijna niet kiezen! Gelukkig kunnen wij je helpen met het maken van deze keuze op basis van jullie wensen en onze ervaring. Wat dacht je van een rondreis door zuidelijk Afrika? Ga op safari in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Je kunt ook eilandhoppen van de Seychellen naar Madagaskar. Of bekijk de enorme Victoria Falls vanuit Zambia of Zimbabwe.

De mooiste bezienswaardigheden

Je kunt je reis ook baseren op de bezienswaardigheden die je nog van je bucketlist moet afvinken. Houd je hart vast en neem een duik in Devil’s Pool, hoog op het randje van de Victoria Falls in Zambia. Staar naar het driehoekige wereldwonder de Grote Piramide. Of maak de safari van je leven in Kenia.

Waar je ook heengaat in Afrika, je reis begint bij Discover Africa, wij zetten de puntjes op de i.